Yritys

Maikaar Oy

Maikaar Oy on Laitilassa toimiva kasvihuoneita sekä liimapuupalkkeja- ja pilareita valmistava perheyritys. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1987. Yrityksen alkuvuosina pihakasvihuoneet olivat pääelinkeinomme. Tästä siirryimme laajempaan rakentamiseen joten pihakasvihuoneista tuli isompia.

Keskityimme neliömäärältään suurempien kasvihuoneiden valmistamiseen. Toimituksien laajentuessa myös tuotantotilamme ovat kasvaneet.Käytössämme on yksi tuotantohalli sekä erilliset jälkikäsittelytilat. Tarkoituksena on toimittaa asiakkaalle kokonaisvaltainen toimitus alusta loppuun saakka eli rakennuslupapiirustuksista kasvihuoneen pystytykseen saakka, asiakkaan niin halutessa. Toimitamme kasvihuoneet suoraan asiakkaalle omalla kuljetuskalustollamme. Tällä varmistamme sen, että kuljetusvaurioita ei synny ja toimitus on varmasti perillä sovittuna ajankohtana. Pääasiakkaitamme ovat puutarhat sekä pien- että suurviljelijät.

Olemme laajentaneet osaamisalaamme ja aloitimme kantavien liimapuupalkkien tuotannon vuonna 2002. Liimaus on meille tuttu toimenpide, koska kasvihuoneemme rakenne koostuu liimaamalla valmistetuista puukaarista. Kysynnästä johtuen päätös liimapalkkien valmistuksen aloittamisesta oli meille helppo.
Vuosien kokemus puun käsittelystä ja liimauksesta näkyy tänä päivänä tuotannossamme. Olemme investoineet yrityksemme toimintaan mm. henkilökunnan koulutuksella, tuotantolinjojen laitteilla sekä nykyaikaisilla laaduntarkastusvälineillä.

Pienyrityksemme kilpailuvalttina markkinoilla on henkilökohtaiset asiakaskontaktit, joustavuus, nopeat toimitukset sekä vastuu valmistamistamme tuotteista.

Meidän mottonamme on: Tyytyväinen asiakas.

Yhteystiedot:

040-5201856

myynti@maikaar.com

Takojantie 1, 23800 Laitila

http://www.maikaar.com