Liimapuu on kestävä ja monipuolinen materiaali vaativaan puurakentamiseen. Se sopii erityisen hyvin kantaviin rakenteisiin lujuutensa sekä säänkestävyytensä takia. Liimapuun yleisimmät käyttökohteet ovat teollisuus- ja urheiluhallit, varastot sekä maatalouteen liittyvät rakennukset. Liimapuu on erinomainen materiaali myös pientalo- ja uudisrakentamiseen.

Teollisuusrakentamisessa liimapuu on paras vaihtoehto palonkestävyytensä takia. Varasto ja hallirakennuksissa liimapuu on ylivoimainen ykkönen verrattuna teräsrunkoisiin rakenteisiin.

Liimapuurunko ei taivu kuumuuden vaikutuksesta, se ainoastaan hiiltyy. Hiiltyminen on hidas prosessi. Tunnin palamisen jälkeen, hiiltymissyvyys palkilla on ~36 mm. Tällä on suora vaikutus palovakuutukseen. Vakuutusmaksut ovat alhaisemmat kuin esim. teräsrunkorakenteilla.

Liimapuu on kaikilta osin erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto rakentamiseen. Kaiken lisäksi se on luonnonmateriaalia, joten sen ympäristöystävällisyys on huomattavan suuri. Liimapuusta aiheutuva rakennusjäte on helposti kierrätettävää.

Liimapuu valmistetaan aina lujuusluokitellusta puutavarasta, yleisimmin kuusesta. Valmistamme liimapuupalkit standardin EN 386 vaatimusten mukaisesti. Rakenteisiin käytettävät palkit kestävät kuormitusta sekä erilaisia sääoloja. Liimapuupalkkimme täyttävät kaikki vaatimukset turvalliseen puurakentamiseen.

Katso tarkemmin:

Liimapuutuotteet | Mitoitustaulukko | Tuotesertifikaatti  | Suoritustasoilmoitus

Toimitusaikamme on nopea ja joustava. Toimitamme vakiokokojen lisäksi myös erikoiskokoja. Asiakasräätälöidyt palkit ja pilarit ovat osana meidän osaamisalaamme.

Sisustusmateriaalina liimapuu on tänä päivänä hyvin muodikas. Se antaa tilalle avaruutta ja siitä on mahdollista kehittää erikoisia ratkaisuja niin asuin- kuin vapaa-ajan rakentamiseen.

Liimapuusta saa hyvin kauniin ja jännittävän sisustuselementin jättämällä liimapalkit näkyviin, esim. välikattorakenteisiin.

Yhteystiedot:

040-5201856

myynti@maikaar.com

Takojantie 1, 23800 Laitila

http://www.maikaar.com